Кількість безробітних в Україні за місяць зросла на 100 тисяч осіб - прем’єр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість безробітних в Україні за місяць зросла на 100 тисяч осіб - прем’єр

Казна та Політика
278
Кількість безробітних в Україні за місяць зросла на 100 тисяч осіб.
Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі одного з українських телеканалів.
“На казначейському рахунку сьогодні лежать ті самі десятки мільярдів гривень. Золотовалютні запаси сьогодні 25 плюс мільярдів доларів еквівалент. Тому курс стабільний, але ситуація в економіці надзвичайно складна. Ми не применшуємо впливу економічної кризи в ситуації з карантином в Україні, яка вплинула на малий, на середній бізнес”, – заявив Шмигаль.
Прем’єр визнав, що ситуація в економіці надзвичайно складна.
“Ми не применшуємо впливу економічної кризи. І так само не приховуємо цифри, скільки людей сьогодні втратили роботу. У нас 100 тисяч безробітних зареєструвалось на біржі за місяць”, – зазначив очільник уряду.

Довідка Finance.ua:

  • Як повідомили 28 квітня у Державному центрі зайнятості, з початку дії карантину, тобто з 12 березня поточного року, в державній службі зайнятості зареєструвалося понад 127 тисяч нових безробітних, з яких кожен другий був звільнений з роботи під час карантину.
  • В Україні на період карантину мінімальний розмір допомоги на випадок безробіття збільшується з 650 гривень до 1000 гривень.
  • У Мінекономіки розповіли, як отримати допомогу з часткового безробіття, передбачену для підтримки роботодавців та працівників сфери малого та середнього підприємництва, які скоротили чи припинили діяльність через карантин.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас