ПриватБанк запустив на Дії освітній серіал “Цифрові гроші” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив на Дії освітній серіал “Цифрові гроші”

Особисті фінанси
28
ПриватБанк спільно з Міністерство цифрової трансформації та НБУ запустили новий освітній курс “Цифрові гроші”. Від сьогодні він доступний для всіх бажаючих на порталі “Дія. Цифрова освіта” https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-money.
У серіалі простою мовою розповідається все про банківські платіжні картки, безконтактні платежі, платежі онлайн, перекази коштів не виходячи з дому, кредитні ліміти, накопичення коштів та як убезпечити себе від неприємних ситуацій.
“Сьогодні ми бачимо, що цифровий банкінг, піонером впровадження якого в Україні ще 10 років тому став ПриватБанк – це не лише зручні послуги без відвідування банку, не лише можливість розраховуватися без готівки та купувати за пару кліків будь що у будь якій країні світу, – відзначив член правління ПриватБанку з питань ІТ Андрій Гриценюк. – В умовах пандемії якісний та зручний цифровий банк є без перебільшення необхідною передумовою власної безпеки кожної людини та ії близьких. І навички користування цифровим банком, електронними засобами розрахунків є важливим для захисту власного здоров’я, і особливо людям старшого покоління”.
«Ми презентуємо освітній серіал про цифрові гроші в той час, коли сплачувати онлайн насправді безпечніше, адже немає контакту з купюрами. Цей серіал орієнтований у першу чергу на людей поважного віку. І це вже 12-й освітній серіал на платформі Дія.Цифрова освіта. Ми використовуємо навчання через розваги – щоб вчитися було цікаво. І сподіваємось навчити цифрової грамотності 2 млн українців цього року», – заявила заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.
Проект «Дія. Цифрова освіта» – це платформа освітніх серіалів. За три роки проект планує навчити українців базовим цифровим навичкам, у тому числі і фінансовим.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас