У Києві можуть виникнути перебої з комунальними послугами - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві можуть виникнути перебої з комунальними послугами - Кличко

Казна та Політика
2291
Загальна заборгованість мешканців столиці за комунальні послуги становить майже 6 мільярдів гривень.
Про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.
“Через обмежувальні заходи люди та підприємства зіткнулися з фінансовими проблемами. І це вплинуло також на рівень розрахунків за комунальні послуги. Сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги становить майже 6 мільярдів гривень – це дуже велика сума. Тенденція до зменшення рівня оплати може привести до перебоїв із наданням комунальних послуг. Нагадаю, що термін дії знижки в 10 відсотків тепер продовжено до 30 числа кожного місяця”, – зазначив він.
За словами Кличка, гроші, отримані від киян за комунальні послуги, в першу чергу йдуть на закупівлю газу, реконструкцію застарілих теплотрас, які необхідно ремонтувати до початку нового опалювального сезону, а також на зарплату десятків тисяч “тепловиків”.
Він нагадав, що оплатити всі комунальні послуги кияни можуть онлайн через “Центр комунального сервісу”, і зазначив, що ЦКС створив сторінку у Facebook, де в особистих повідомленнях можна зв’язатися з фахівцями центру та отримати консультацію про надання житлово-комунальних послуг.
“Консультації дають і на гарячій лінії “Центру комунального сервісу”. Додатково відкрили 10 стаціонарних номерів телефонів у кожному районі міста”, – уточнив мер.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас