Huami представила концептуальні смарт-годинник Amazfit X з вигнутим дисплеєм (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huami представила концептуальні смарт-годинник Amazfit X з вигнутим дисплеєм (фото, відео)

Технології&Авто
1269
Компанія Huami представила нову модель розумного годинника під назвою Amazfit X. головними особливостями пристрою, який виробник позиціонує як “годинник з майбутнього”, стали вигнутий корпус із захистом від води, інформативний дисплей і пристойний набір функцій, включаючи моніторинг рівня кисню в крові.
Гаджет отримав вигнутий кольоровий AMOLED-дисплей діагоналлю 2,07 дюйма з роздільною здатністю 640×206 пікселів і максимальною яскравістю 400 ніт. Щоб “упакувати” материнську плату в корпус незвичайної форми, виробник розділив її на три окремі секції. На екрані Amazfit X одночасно відображається відразу кілька показників: час, частота пульсу, кількість пройдених кроків і заряд акумулятора. На вибір користувача також доступні понад 40 різних віджетів.
Huami представила концептуальні смарт-годинник Amazfit X з вигнутим дисплеєм (фото, відео)
Розумний годинник оснащений сенсором для вимірювання рівня кисню в крові і датчиком для моніторингу кров’яного потоку. Прошивка новинки передбачає 9 спортивних режимів, моніторинг якості сну і функцію відстеження рівня стресу. У список бездротових інтерфейсів моделі входять Bluetooth 5.0 LE, GPS і ГЛОНАСС. Пристрій не боїться потрапляння води і зберігає працездатність навіть при зануренні на глибину до 50 метрів.
Huami представила концептуальні смарт-годинник Amazfit X з вигнутим дисплеєм (фото, відео)
Вигнутий акумулятор гаджета ємністю 205 мАг забезпечує, за заявою виробника, до 7 днів автономної роботи годинника на одному заряді при помірному використанні. Габарити моделі складають 22,6 х 13,6 мм, вага — 39 грамів.
Смарт-годинник Amazfit X в чорному і білому корпусах вже доступний для попереднього замовлення на краудфандинговій платформі Indiegogo за ціною $329. Старт продажів новинки заплановано на серпень 2020 року.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас