Qualcomm представила швидку зарядку для масових смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qualcomm представила швидку зарядку для масових смартфонів

Технології&Авто
618
Qualcomm представила нову технологію швидкої зарядки під назвою Quick Charge 3+.
Якщо коротко, Quick Charge 3+ — це Quick Charge 4+ для більш доступних смартфонів. Вона забезпечує аналогічну швидкість зарядки по кабелю з коннектором USB Type-A. І в цьому полягає її головна відмінність від вже добре знайомої Quick Charge 4+, яка сумісна з кабелями з роз’ємами USB Type-C і протоколом USB Power Delivery.
Як зазначалося вище, Quick Charge 3+ за швидкістю зарядки не поступається Quick Charge 4+ — зарядка від 0 до 50% буде здійснюватися за 15 хвилин. У порівнянні з попередніми поколіннями новий стандарт на 35% швидший і на 9 °С «холодніший». Також для Quick Charge 3+ заявлена сумісність зі стандартними кабелями і аксесуарами, що підтримують масштабовану напругу з кроком 20 мВ. Крім того, стандарт Quick Charge 3+ сумісний з технологіями Quick Charge попереднього покоління.
Qualcomm представила швидку зарядку для масових смартфонів
Першими SoC з підтримкою Quick Charge 3+ є середньорівневі SoC Snapdragon 765 і 765g. Водночас першим смартфоном з підтримкою нового стандарту швидкої зарядки стане Xiaomi Mi 10 Lite Zoom, який повинен стати глобальною версією представленого вчора в Китаї Mi 10 Youth Edition.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас