"ПриватБанк" запустить антикризову підтримку малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ПриватБанк" запустить антикризову підтримку малого бізнесу

Кредит&Депозит
1247
ПриватБанк запустить нові антикризові програми фінансування малого бізнесу в 2020 році, в тому числі в рамках держпрограми Доступні кредити 5-7-9%.
Про це повідомив керівник напрямку. “МСБ” ПриватБанку Сергій Клюєв.
В рамках антикризової програми ПриватБанк зможе розглянути фінансування щонайменше 50 000 компаній і підприємців малого та середнього бізнесу, яких він обслуговує.
У тому числі це стосується програми рефінансування вже виданих кредитів на розвиток малого бізнесу, а також пільгового фінансування оборотного капіталу для підприємств медичного та аграрного сектора. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку онлайн на спеціальній сторінці сайту банку.

Довідка Finance.ua:

  • У березні ПриватБанк розпочав програму надання кредитних канікул клієнтам малого та середнього бізнесу – відстрочення платежів за кредитами до кінця липня надано більш ніж 5 тисячам клієнтів МСБ.
  • 22-23 квітня Приватбанк погасив борг перед НБУ за кредитами рефінансування на 2,34 млрд грн, в результаті чого обсяг його боргових зобов’язань перед регулятором за відповідними позиками скоротився до нуля.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас