Київ планує закупити систему збирання даних про стан навколишнього середовища за 40 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ планує закупити систему збирання даних про стан навколишнього середовища за 40 млн грн

Казна та Політика
147
Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради Київської міської державної адміністрації оголосило тендер на створення міської системи збору та обробки даних про стан навколишнього середовища міста Києва на очікувану вартість у 40 млн грн.
За інформацією на порталі ProZorro, кінцевий термін подачі заявок – 17 травня, а аукціон відбудеться 22 червня.
Згідно з тендерною документацією, столиця планує закупити послугу зі створення міської системи програмно-апаратних засобів збирання та обробки даних про стан навколишнього середовища міста Києва.
Програмно-апаратний комплекс міської системи збирання та обробки даних про стан навколишнього середовища – це сукупність спеціалізованого обладнання та програмного забезпечення, призначеного для виконання досліджень з метою оцінки стану навколишнього середовища та можливості створення централізованої мережі станцій моніторингу на території Києва. Система буде складатися з двох стаціонарних постів, оснащених необхідними приладами і засобами передачі даних; каналу зв’язку з сервером; програмно-апаратних засобів (мережеве обладнання, контролер, сервер і система управління), що збирають дані зі стаціонарного поста, накопичення та їх централізовану обробку; обладнання диспетчерського центру; каналу зв’язку.
Сам стаціонарний пост являє собою контейнер, всередині якого змонтовані прилади та обладнання для відбору, збирання та аналізу проб атмосферного повітря і метеорологічних параметрів, а також пристрої для передачі отриманих результатів в онлайн-режимі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас