Банки будуть змушені провести оптимізацію штатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки будуть змушені провести оптимізацію штатів

Казна та Політика
3738
Масових скорочень не буде, але зайві кадри будуть звільнені.
«Буде оптимізація однозначно, але частина людей залишиться і прийде в офіси працювати, а інша частина буде працювати дистанційно», – розповів глава Ради Незалежної асоціації банків України Роман Шпек під час круглого столу на тему «Банківська система в умовах карантину: міжнародний досвід», організованого онлайн «Фінансовим клубом».
За його словами, українські банкіри зараз вивчають досвід своїх зарубіжних колег і думають над оптимізацією витрат: продуктів, процесів тощо.
«Зараз банки вивчають досвід вітчизняний і міжнародний, як правильно дистанційно організовувати роботу не тільки з точки зору доступу до інформації, а й оцінки цієї роботи. Частина людей залишиться працювати дистанційно, хтось залишиться працювати part time job, але це не означає, що будуть масові звільнення», – заспокоїв Роман Шпек.
Голова правління Піреус Банку Сергій Наумов говорить, що є процеси, якими можна керувати віддалено. «Є співробітники, які в принципі можуть перебувати вдома. І цим підвищити лояльність співробітників до роботодавця», – зазначив банкір.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас