Саакашвілі заявив, що за дорученням Зеленського займеться переговорами з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі заявив, що за дорученням Зеленського займеться переговорами з МВФ

Казна та Політика
936
Переговорами між Україною і Міжнародним валютним фондом (МВФ) буде займатися екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі. За його словами, таке доручення йому дав президент Володимир Зеленський.
“Президент мені доручив займатися переговорами з МВФ, з міжнародними фінансовими організаціями. Україні потрібна набагато більша допомога, ніж вона отримує”, – зазначив Саакашвілі сьогодні на брифінгу.
Разом з тим Саакашвілі вважає, що Україні необхідно знаходити дуже неординарні кроки для того, щоб врятувати економіку країни. Як каже екс-президент Грузії, Україна зараз заходить в “дуже сильний економічний шторм, в справжній цунамі, кризу”.
“Нам необхідно знаходити дуже неординарні кроки для того, щоб врятувати українську економіку, але і максимально послабити удар по кожній українській родині, і взагалі врятувати державу. Тому необхідно вживати неординарних заходів. У першу чергу в рамках тієї програми і мандата, який Зеленський отримав рік тому, прискорити перетворення, які він вже почав разом зі своєю командою”, – сказав він.
Саакашвілі зазначив, що для нього на майбутній посаді буде важливо посилити співпрацю з Верховною Радою і зосередитися на допомозі українському бізнесу.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас