Кредобанк скеровує 3 мільйони гривень на допомогу лікарням Львівщини у боротьбі з коронавірусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредобанк скеровує 3 мільйони гривень на допомогу лікарням Львівщини у боротьбі з коронавірусом

Особисті фінанси
24
Кредобанк виділив 3 мільйони гривень на допомогу лікарням Львівської області, які приймають та лікують хворих на коронавірус COVID-19. Виділена благодійна допомога буде скерована на безпосередню закупівлю медичного обладнання для реанімації та інтенсивної терапії, а також на придбання захисних засобів та матеріалів.
Зокрема, за надані банком кошти буде придбано:
  • 7 спеціалізованих ліжок для інтенсивної терапії Stigelmeyer Evario загальною вартістю близько 1 мільйона гривень для Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні
  • Ультразвуковий діагностичний сканер Samsung HM70А вартістю 1 мільйон гривень для 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова;
  • Захисне спорядження, засоби індивідуального захисту та дезинфекційне обладнання для лікарень Львівської області, визначених Міністерством охорони здоров’я та Національною службою здоров’я України для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.
    Всі закупівлі за виділені кошти будуть проведені за заявками лікарень у квітні-травні 2020 року. Перша передача придбаних засобів індивідуального захисту відбулася 22 квітня для Львівського обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках.
«2020 рік став непростим випробуванням для всього світу та всіх нас. Цього року ми сподівалися святкувати 30-ліття діяльності Кредобанку в Україні, з гордістю показуючи наше залучення у підтримку України та українців. Натомість пандемія коронавірусу скоригувала ці плани. Ми вважаємо, що в нинішніх умовах наша підтримка найбільше потрібна тим, хто перебуває на першій лінії боротьби з небезпечною хворобою, і вирішили продовжити нашу ініціативу допомоги медичним закладам „З добрим серцем“ та допомогти спеціалізованим лікарням Львівської області, що приймають та лікують хворих на COVID-19», — говорить в.о.голови правління АТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.
Ініціатива допомоги медичним закладам «З добрим серцем», започаткована у 2018 році, стала одним із найбільших напрямків соціально відповідальної діяльності Кредобанку. Так, у грудні 2018 року банк подарував апарат штучної вентиляції легень Hamilton C1, електрокардіограф та інфузійний дозатор Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит», а у грудні 2019 року — інкубатор для новонароджених Air Incu I японської ATOM Medical Corporation та два монітори пацієнта uMEC 12 пологовому клінічному будинку № 1 м. Львова. Загальна вартість наданого в рамках ініціативи обладнання — майже 1,54 мільйона гривень.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас