Samsung Galaxy Fold 2 отримає основний дисплей з частотою 120 Гц і підтримкою S-Pen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung Galaxy Fold 2 отримає основний дисплей з частотою 120 Гц і підтримкою S-Pen

Фондовий ринок
389
Наразі фахівці компанії Samsung працюють над створенням нового складного смартфона Galaxy Fold 2. Раніше ми вже писали про цей пристрій. А новий витік дозволяє ознайомитися з характеристиками дисплея даної моделі.
Згідно з наявною інформацією, головний дисплей складаного смартфона Samsung Galaxy Fold 2 має діагональ 7,59 дюйма при при роздільній здатності 2213×1689 точок. Щільність розміщення пікселів становить 372 ppi. Що ще цікаво, панель підтримує частоту оновлення 120 Гц. Що стосується фронтального дисплея, то в даному випадку користувачам буде доступний 6,23-дюймовий екран з роздільною здатністю 2267×819 точок. Але частота оновлення зображення становить стандартні 60 Гц.
Всупереч попереднім чуткам, Samsung не буде використовувати фронтальну камеру під дисплеєм в смартфоні Galaxy Fold 2, оскільки вона ще не готова. Замість цього компанія планує використовувати отвір у дисплеї. Також повідомляється, що на цей раз Samsung також має намір додати в складаний смартфон підтримку S-Pen, що дозволить реалізувати в ньому функції планшета.
Подібно Galaxy Z Flip, Samsung планує використовувати для захисту основного дисплея ультратонке скло із захисним пластиковим покриттям. Однак, як з’ясувалося в разі Galaxy Z Flip, такий матеріал забезпечує лише захист від невеликих ударів і не володіє великою стійкістю до подряпин.
Samsung Galaxy Fold 2 отримає основний дисплей з частотою 120 Гц і підтримкою S-Pen
Як очікується, офіційний анонс смартфона Galaxy Fold 2 відбудеться в липні одночасно з презентацією серії the Galaxy Note20.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас