Зеленський анонсував запуск кредитних програм для заробітчан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський анонсував запуск кредитних програм для заробітчан

Казна та Політика
6579
В Україні запустять кредитні програми, в тому числі іпотечні, щоб допомогти заробітчанам, які через пандемію коронавірусу повернулися до країни.
Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив Президент України Володимир Зеленський.
За його словами, частина українських заробітчан через пандемію повернулася до країни не тимчасово.
“Давайте подивимось на тих людей, які через коронавірус приїхали, я впевнений, не тимчасово з Польщі, Румунії, Білорусі, Росії – з багатьох країн, де вони працювали. Приїхали гарні робочі руки, люди кмітливі, міцні… У них є невеличкий капітал. Ми їм запропонуємо такі програми, включаючи іпотечні, на які вони зможуть відразу після коронавірусу відкрити свій маленький чи середній бізнес”, – заявив Зеленський.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше Президент розповів про нову державну програму для всіх українців, які проживають за кордоном. Нова державна програма Повертайся і Залишайся, перший етап програми – доступні кредити для власної справи.
  • Також Зеленський закликав уряд розробити механізм, який дозволить усім заробітчанам залишитися працювати в Україні після закінчення карантину. За його словами, в цьому контексті знаковим є продовження програми Велике будівництво. Тисячі кілометрів нових доріг та інфраструктурні об’єкти дадуть той необхідний імпульс для економічного розвитку та створять нові робочі місця.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції по кредитах в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник з кредитів

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас