Зеленський хоче залишити заробітчан в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський хоче залишити заробітчан в Україні

Казна та Політика
6440
Президент Володимир Зеленський закликав уряд розробити механізм, який дозволить усім заробітчанам залишитися працювати в Україні після закінчення карантину.
Про це Зеленський заявив під час свого традиційного відеозвернення.
“Окремо хочу звернути увагу уряду на наступне: зараз в Україну повернулось дуже багато громадян з-за кордону. Це добра новина, нехай і обставини такого повернення не найприємніші. Але рано чи пізно коронавірус обов’язково пройде і карантин закінчиться. Вважаю, що ми повинні зробити все і втримати цих людей на батьківщині. Нам дуже потрібні ваші знання та вміння”, – зазначив президент.
За словами Зеленського, він запропонував уряду розробити окремий механізм, який створить в Україні додаткові мільйони робочих місць.
“Саме в цьому контексті знаковим є продовження програми “Велике будівництво”. Тисячі кілометрів нових доріг та інфраструктурні об’єкти дадуть той необхідний імпульс для економічного розвитку та створять нові робочі місця. Дуже хочеться, щоб після карантину всі ми – і ті, хто працював тут, і ті, хто повернувся з-за кордону – разом будували Україну”, – зазначив Зеленський.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас