Креді Агріколь Банк і Mastercard виділили 1100000 гривень на медичне обладнання для боротьби з COVID-19в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь Банк і Mastercard виділили 1100000 гривень на медичне обладнання для боротьби з COVID-19в Україні

Особисті фінанси
51
Креді Агріколь Банк у партнерстві з Mastercard та за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбали медичне обладнання на суму 1 100 000 гривень для «Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні» та «Київської міської клінічної лікарні №17». До кінця травня ці лікарні отримають дефібрилятор, монітори пацієнта, пульсоксиметри та інфузійні насоси, що допоможуть пацієнтам боротися із критичним перебігом хвороби.
«Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» та «Київська міська клінічна лікарня №17» – госпітальні бази, які визначені для надання медичної допомоги пацієнтам із захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19.
«Я вдячна Креді Агріколь Банку та компанії Mastercard за таку потрібну зараз допомогу і за те, що завжди бачать проблему ширше. Адже сьогодні, забезпечувати лікарні лише апаратами ШВЛ недостатньо. Потрібно й інше реанімаційне обладнання, яким згідно табеля оснащення, має буде забезпечене ліжко-місце пацієнта в палаті інтенсивної терапії (реанімації). І саме на таке обладнання спрямували кошти Mastercard спільно з Креді Агріколь Банком – це системна благодійність. Обладнання, яке ми закупили, буде працювати вірою і правдою ще багато років і допомагати одужувати пацієнтам з різними діагнозами, навіть коли закінчиться пандемія COVID-19», – коментує Валерія Татарчук, засновниця і генеральна директорка благодійного фонду «Твоя опора».
Креді Агріколь Банк здійснює свій внесок у протистояння пандемії коронавірусу в рамках глобальної програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Команда банку впевнена, що її приклад допомоги суспільству надихне інші компанії долучитися до боротьби з поширенням та наслідками пандемії.
«Діяти в інтересах суспільства – місія нашої Групи. І зараз саме той момент, коли ми можемо нашими справами показати це. Ми постійно шукаємо можливості для благодійних та соціальних проектів. І коли наш багаторічний партнер Mastercard запропонував свою підтримку, ми були надзвичайно зворушені. Для нас важливим є усвідомлення того, що наші бізнес-партнери мають спільні з нами цінності. Це надихає та вселяє віру! І наше партнерство з Mastercard у благодійності – приклад того, як об’єднуючись бізнес може вирішувати соціальні проблеми. Віримо, що наш спільний внесок врятує багато життів», – коментує Галина Жукова, заступниця Голови Правління Креді Агріколь Банку.
Для закупівлі необхідного обладнання для лікарень Креді Агріколь Банк виділив 600 000 гривень, а компанія Mastercard – 500 000 гривень. Внесок Mastercard є однією з низки ініціатив, спрямованих на боротьбу з поширенням COVID-19 в Україні.
«Компанія Mastercard допомагає боротися з COVID-19 у світі та в Україні. Глобально компанія направила 25 млн доларів на пошук та розробку ліків і понад 5 млн гривень було виділено на благодійні проекти в Україні. Наш досвід показав, що сьогодні бути соціально відповідальним бізнесом та об’єднувати зусилля – вкрай важливо. Ми раді разом із нашим партнером Креді Агріколь Банком також долучитися до важливої ініціативи та допомогти лікарням отримати життєво необхідне обладнання», – коментує Анна Онищенко, директор по роботі з клієнтами Mastercard в Україні.
Це не перша благодійна ініціатива Креді Агріколь Банку у боротьбі із COVID-19. У березні цього року банк придбав апарат штучної вентиляції легенів вартістю 700 000 гривень для «Київської міської клінічної лікарні №17».
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас