Обмеження на в'їзді до Києва послаблять раніше від запланованого часу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обмеження на в'їзді до Києва послаблять раніше від запланованого часу

Казна та Політика
1982
Суворі карантинні обмеження на в’їзді до Києва завершаться раніше, ніж було заплановано спочатку. Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.
За словами Кличка, обов’язкова перевірка температури на в’їзді до Києва буде діяти до 19 квітня, а не до 20, як планувалося раніше. Дія обмежень триватиме до 22 години вечора.
Нагадаємо, раніше заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявляв, що обов’язковий температурний скринінг на в’їздах до Києва буде діяти до 20 квітня включно. Ослаблення обмежень можливе після Пасхи.
Крім того, раніше мер столиці повідомляв, що на блокпостах на в’їзді до Києва вже виявили кілька десятків людей з підвищеною температурою. Деяких осіб додатково перевірили медпрацівники. Всіх осіб з підвищеною температурою відправили додому на самоізоляцію.
Вчора на в’їздах до Києва запрацювали спеціальні блокпости для перевірки температури водіїв і пасажирів транспортних засобів, які прямують до столиці. Зазначалося, що особи з температурою до Києва потрапити не зможуть, їх відправлятимуть на самоізоляцію.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас