Apple відновила роботу першого роздрібного магазину за межами Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple відновила роботу першого роздрібного магазину за межами Китаю

Фондовий ринок
326
Apple оголосила, що до кінця поточного тижня знову відкриє роздрібний магазин в столиці Південної Кореї, Сеулі, в рамках зусиль, що вживаються, з більш широкого відновлення роздрібних операцій в умовах пандемії коронавірусу.
Про наступні точки продажів, що підлягають швидкому відкриттю, Apple не повідомляє, але раніше компанія заявляла, що її магазини в США почнуть повертатися до роботи в травні.
Перші Apple Store були закриті в материковому Китаї на початку року, а потім зупинили свою роботу і всі 458 інших роздрібних магазинів Apple по всьому світу, причому крайнім терміном в перерві їх торговельної діяльності спочатку називалося 27 березня. Потім дата була відсунута на невизначений термін через погіршення ситуації з поширенням вірусу. В результаті Apple не може вести фізичну торгівлю своїми і партнерськими продуктами, надавати ремонтні послуги в магазинах і забезпечувати роботу секцій безкоштовних консультацій у професіоналів Genius Bar, які мають відчутний вплив на підтримку продажів.
У наданому агентству Bloomberg коментарі Apple говориться, що Південна Корея продемонструвала великий прогрес у запобіганні поширенню COVID-19. У Південній Кореї з населенням понад 51 мільйона осіб зареєстровано 10 500 підтверджених випадків і всього 229 смертей. Успіх зі стримування коронавірусу став запорукою відновлення роботи єдиного магазину Apple в столиці Південної Кореї. До речі, минулого місяця Apple знову відкрила всі 42 роздрібні магазини в материковому Китаї.
Тим не менш, за інформацією Bloomberg, магазин продовжить працювати протягом скороченого часу, щоб клієнти і співробітники залишалися здоровими, і основна увага буде приділятися підтримці продуктів, а не продажам. Але Apple як і раніше закликає покупців робити замовлення онлайн і в магазині тільки забирати товари.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас