"Богдан Моторс" виграв тендер на поставку 100 автобусів Львову — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Богдан Моторс" виграв тендер на поставку 100 автобусів Львову

Фондовий ринок
1207
Автомобільну компанію “Богдан Моторс” визнано переможцем торгів на закупівлю Львовом 100 нових автобусів з низькою підлогою в рамках програми “Міський громадський транспорт України”, що фінансується Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), повідомив прес-секретар корпорації “Богдан” Сергій Красуля.
“15 квітня 2020 року у Львові відкрили тендерні пропозиції на закупівлю 100 автобусів. Пропозиції подали п’ять учасників, але цінову пропозицію “Богдан Моторс” на автобуси “Богдан А70132” визнано найкращою. Зараз тендерний комітет спільно з експертами ЄІБ вивчає подану документацію. “Богдан” сподівається, що вже незабаром буде підписано договір і завод приступить до виготовлення автобусів”, – повідомив він агентству “Інтерфакс-Україна”.
Красуля уточнив, що в тендері також брали участь компанії “Електрон” (Львів), “УкрЄвроМАЗ”, “Сучасні вантажівки” (дилери білоруського МАЗ) і Otokar (Туреччина), але цінові пропозиції не розголошуються.
“Вибір Львовом українського виробника автобусів – це, в першу чергу, завантаження потужностей заводу корпорації в Луцьку і можливість виплачувати заробітну плату, в тому числі для підтримки працівників під час карантину, пов’язаного з коронавірусом”, – підкреслив прес-секретар.
При цьому він нагадав, що корпорація неодноразово зверталася до української влади з пропозиціями підтримки саме вітчизняних виробників авто- та електротранспорту, потужності яких можуть повністю задовольнити потреби країни в сучасному міському транспорті.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас