У Службі зайнятості повідомили, чи здійснюється пошук роботи в період карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Службі зайнятості повідомили, чи здійснюється пошук роботи в період карантину

Особисті фінанси
10050
Служби зайнятості дистанційно шукають варіанти для працевлаштування безробітних українців.
Про це повідомила Державна служба зайнятості (ДСЗ), йдеться на сайті Мінекономіки.
У період дії карантину продовжують працювати підприємства, які забезпечують життєдіяльність країни: продуктові та господарські магазини, комунальні служби, лікарні, аптеки, транспортні підприємства, пошта, фінансові та інші установи.
“Одне з найважливіших для служби завдання – знайти достойну роботу кожному українцю та кваліфікований персонал кожному роботодавцю”, – зазначають у ДСЗ.
З урахуванням розвитку складної епідеміологічної ситуації в країні фахівці центрів зайнятості продовжують дистанційно підбирати для безробітних підходящі вакансії, пропонувати їм роботу та проводити попередні узгодження з роботодавцями щодо кандидатів на вакансію.
Окрім того, пошук роботи громадяни можуть здійснювати самостійно через веб-сайт державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

Довідка Finance.ua:

  • В Україні на період карантину мінімальний розмір допомоги на випадок безробіття збільшується від 650 гривень до 1000 гривень.
  • Станом на 16 квітня 2020 року кількість безробітних, зареєстрованих в державній службі зайнятості, становить 400,9 тис. осіб, що на 86,5 тисяч, або на 27% більше ніж на цю ж дату минулого року.
  • За час з початку карантину, тобто починаючи з 12 березня в службі зайнятості зареєструвалися 89,2 тисячі безробітних.
До речі, отримати кілька тисяч гривень за 10-20 хвилин собі на картку цілком реально. Для цього достатньо скористатися сервісом Finance.ua.

Отримати гроші швидко 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас