Після Великодня кілька автовиробників у Європі відновлять роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після Великодня кілька автовиробників у Європі відновлять роботу

Технології&Авто
634
Деякі найбільші європейські автовиробники готуються після Пасхи відновити роботу своїх заводів, незважаючи на пандемію COVID-19. Зокрема, Audi, Daimler і Volkswagen відновлять роботу підприємств, на яких виробляють двигуни.
Після Великодня відновить роботу завод Audi в Угорщині. На ньому роблять мотори для автомобілів цього бренду. Цей завод закрили минулого місяця в зв’язку з поширенням коронавірусу. Наразі, до речі, в Угорщині зареєстровано всього 980 осіб з COVID-19. Це помітно менше, ніж у багатьох інших країнах Європи.
В цілому ж, Audi планує відновити випуск автомобілів в Європі в кінці квітня.
Також після Пасхи почнуть працювати заводи Daimler в Німеччині, на яких роблять мотори. Випуск машин Mercedes-Benz німці почнуть 20 квітня. Правда, спочатку тільки в одну зміну.
Найближчим часом почнуть також роботу європейські заводи Volkswagen, але поки тільки ті, які випускають запчастини, а не самі автомобілі.
В цілому ж, більшість автовиробників у Європі планують відновити виробництво в кінці квітня. В крайньому випадку – на початку травня. Правда, багато чого буде залежати від ситуації з COVID-19.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас