Qualcomm і BOE планують вмонтувати в OLED-дисплеї сканери відбитків (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qualcomm і BOE планують вмонтувати в OLED-дисплеї сканери відбитків (відео)

Технології&Авто
290
Qualcomm і BOE почали співпрацю з метою розробки дисплеїв з ультразвуковими сканерами відбитків пальців Qualcomm 3D Sonic. Компанії очікують, що це посприяє розвитку мобільного зв’язку, 5G-технологій, розширеної реальності і категорії пристроїв Інтернету речей.
Виробники вже почали роботу над впровадженням нових технологій, в тому числі сенсорів Qualcomm 3D Sonic, в гнучкі OLED-панелі BOE. Інтеграція ультразвукових датчиків в екрани китайського виробника націлена на створення більш досконалого дактилоскопічного рішення з мінімальною товщиною і максимальним захистом. Передбачається, що це дозволить створювати унікальні смартфони з передовими функціями.
Крім того, співпраця дозволить удосконалити логістичний ланцюжок, скоротити перелік комплектуючих, що поставляються, і зменшити витрати, оскільки BOE буде пропонувати замовникам екрани з вже вбудованими дактилоскопічними датчиками Qualcomm 3D. Отже, витрати компаній на виробництво смартфонів зменшуються.
Як розповів виконавчий віцепрезидент і головний виконавчий директор підрозділу дисплейних панелей і датчиків компанії BOE Веньбао Гао, поява пристроїв, оснащених OLED-панелями з вбудованими сенсорами Qualcomm 3D Sonic, очікується в другій половині поточного року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас