Шмигаль доручив пришвидшити виплати з тимчасового безробіття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль доручив пришвидшити виплати з тимчасового безробіття

Казна та Політика
620
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства надати центрам зайнятості інструкції для пришвидшення виплат людям по тимчасовому безробіттю.
Про це Шмигаль написав у Telegram.
“Доручив Мінекономіки надати центрам зайнятості всі інструкції, щоб пришвидшити виплату людям допомоги з тимчасового безробіття”, – зазначив Шмигаль.
Він додав, що у порівнянні з докарантинним періодом кількість звернень до відповідних служб зросла в 10 разів.
Крім того, Шмигаль нагадав, що раніше уряд спростив процедуру подання документів до центрів зайнятості і закликав усіх, хто втратив роботу в період карантину, реєструватися і надалі.

Довідка Finance.ua:

  • У Державному центрі зайнятості розповіли, яким способом можна подати документи для отримання допомоги в період карантину.
  • Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття ухвалив рішення про підвищення мінімального розміру допомоги на випадок безробіття для певних категорій осіб.
  • Підтримка роботодавців та працівників сфери малого та середнього підприємництва, які скоротили чи припинили діяльність в умовах протидії коронавірусній хворобі COVID-19, є одним із основних положень прийнятого законопроєкту №3275.
  • Понад 50% українців вважають, що економічне становище їхньої сім’ї погіршилося за останнє півріччя, 61% українців відчули погіршення за останній місяць.
До речі, якщо вас цікавить швидкий позику до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас