Вперше в Україні почали збирати досьє на європейські компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вперше в Україні почали збирати досьє на європейські компанії

Фондовий ринок
828
Популярний український сервіс для перевірки контрагентів інтегрував дані європейських реєстрів та відкрив до них доступ на своєму сайті і в чат-боті.
Останнім часом стали популярними закупівлі у європейських виробників тестів, апаратів ШВЛ та інших медичних засобів. Вітчизняним підприємцям в рази складніше перевірити інформацію про них, ніж про українських гравців на ринку. А отже, важче захистити себе від економічних і репутаційних втрат.
15 квітня, YouControl сповістив про інтеграцію даних з офіційних реєстрів Великобританії та Європейського Союзу.
Що це дасть. Тепер в аналітичній системі можна ознайомитись з досьє не тільки українських, а й іноземних партнерів. Компанія також запустила чат-бот YouControlBot у Telegram, Messenger та Viber з подібними можливостями.
Пошук по британських компаніях дає можливість дізнатись про стан компанії (активна чи закрита), ПІБ засновника або директора, номер рахунку, вид діяльності тощо. Можна шукати за назвою компанії та ПІБ керівника ‒ як латиницею, так і кирилицею. Також YouControl став першим українським дистриб’ютором Європейського бізнес-реєстру. Відтак в системі можна отримати офіційні дані компаній з реєстрів 19 країн Європейського Союзу.
Наразі скористатись перевіркою іноземних партнерів можна безкоштовно. Однак, деякі дані європейські реєстри надають платно, тому для збору більш повної інформації пропонуються виписки вартістю від 5 до 50 євро. В них міститься більш детальна інформація про судові справи, фінансову звітність, торгові операції тощо.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас