Укргазбанк відновлює надання "Теплих кредитів" для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк відновлює надання "Теплих кредитів" для українців

Особисті фінанси
36
Державний Укргазбанк, як лідер вітчизняного ринку у реалізації екологічних проектів, вже кілька років поспіль є абсолютним рекордсменом у фінансуванні енергоефективних заходів для ОСББ та ЖБК. Банк реальними діями допоміг українцям зрозуміти та відчути користь від сучасних, чистих та енергоощадних технологій.
Тож, послідовно реалізуючи стратегію екобанкінгу для кожної української сім’ї та бізнесу, навіть під час карантину, банк розпочинає реалізацію чергового етапу програми «Теплі кредити», яка передбачає кредитування заходів із термомодернізації у приватних та багатоповерхових будинках.
«Навіть під час карантину, питання економії енергоресурсів є вкрай актуальним як на держаному рівні, так і на рівні кожної окремої родини. Вже зовсім скоро ми повернемося до звичного життя, а з ним повернуться до нас й чималі за сумами комунальні платіжки, які, справді, можна зробити значно меншими. Вже достатньо велика кількість ОСББ із різних міст України на власному досвіді пересвідчилися – завдяки енергоефективним заходам заощаджувати на комунальних платежах можна вдвічі і більше», – додав голова правління Кирило Шевченко.
За умовами програми, позичальники, які впроваджують енергоефективні заходів у рамках згаданої програми можуть отримати відшкодування з боку держави у розмірі до 70% від суми отриманого «теплого кредиту».
Нагадаємо, що до заходів з енергомодернізації будівель ОСББ відносяться, зокрема, теплоізоляція зовнішніх стін багатоквартирного будинку, встановлення енергоефективних склопакетів у місцях загального користування, придбання приладів теплової енергії та води, модернізація систем освітлення будинків тощо.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас