600 тисяч українців вже користуються "ЕКОкредиткою" Укргазбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

600 тисяч українців вже користуються "ЕКОкредиткою" Укргазбанку

Особисті фінанси
31
Попри карантин державний Укргазбанк незмінно забезпечує своїх клієнтів доступними кредитними програмами та якісним сучасним онлайн сервісом. Так, 600 тисяч українців вже користуються кредитною карткою Укргазбанку «ЕКОкредитка». Вона дозволяє отримати кредитний ліміт до 300 000 грн та користуватися кредитними коштами безкоштовно протягом 30 днів пільгового періоду.
Стати власником кредитки не виходячи з дому, надзвичайно просто – достатньо лише завантажити мобільний додаток ЕКОБАНК ОНЛАЙН та заповнити у ньому онлайн-анкету для замовлення картки. За кілька хвилин надійде СМС із сумою погодженого ліміту, а далі –картка чекатиме на свого власника вже у відділенні.
Користування «ЕКОкредиткою» Укргазбанку не передбачає жодних щомісячних комісій, а поповнювати її можна на сайті банку з будь-якої картки безкоштовно чи в терміналах самообслуговування, зокрема і в терміналах EasyPay.
«У цей непростий для країни період, коли ми живемо та працюємо в умовах обмежень, наш банк щодня працює над тим, аби надавати українцям безпечний доступ до найбільш затребуваних у них фінансових інструментів, одним з яких є саме «ЕКОкредитка». Особливо до вподоби користувачам «ЕКО-кредитки» її чесний пільговий період. Тобто, при непогашенні заборгованості протягом 30 днів, проценти за користування кредитним лімітом почнуть нараховуватися, починаючи з 31 дня і тільки на залишок заборгованості, який залишився на 30-й день», – зазначив Кирило Шевченко.
Наразі кредитні картки для щоденних розрахунків, в тому числі у мережі інтернет, є надзвичайно затребуваними – клієнти Укргазбанку вже отримали кредитних лімітів у понад 2 млрд грн.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас