У Грузії банки повідомляють медикам про клієнтів із підвищеною температурою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Грузії банки повідомляють медикам про клієнтів із підвищеною температурою

Світ
290
У Грузії банківські співробітники повідомляють медикам та правоохоронцям про клієнтів із підвищеною температурою у зв’язку з поширенням коронавірусу.
Про це повідомляє «Кавказский Узел».
Так, кореспондент видання разом із дружиною прийшов до банку, щоб зняти гроші з рахунку. Під час дистанційного скринінгу у них виявили підвищену температуру — 37,1 та 37,3 °C. У банку викликали швидку допомогу та поліцію. Водночас співробітники не попередили клієнтів про виклик поліції.
Так, першими приїхали правоохоронці. Вони закликали дотримуватися дистанції у 2 метри. Згодом медпрацівники повторно виміряли температуру. У кореспондента вона була у нормі — 36,4°C, а у дружини досі підвищена — 37,3°C.
У жінки дізналися, чи була вона за кордоном, чи контактувала з інфікованими, як вона себе почуває, а саме, чи має кашель, нудоту, біль у животі та втрату смаку. Зазначається, що дружина з 16 березня працює дистанційно, а підвищена температура у неї перший день. Медики дозволили їй повернутися додому, але зобов’язали звернутись до сімейного лікаря.
Сімейний лікар закликав жінку не виходити з дому два тижні, слідкувати за температурою та у разі підозрілих симптомів звертатися до нього.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас