Американцям запропонували знижки в автострахуванні на $10,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американцям запропонували знижки в автострахуванні на $10,5 млрд

Світ
271
Страхова Асоціація США Insurance Information Institute (III) опублікувала дані про фінансову допомогу, надану страховими компаніями своїм клієнтам в умовах пандемії Covid-19.
Як повідомляє “Укрстрахування”, 14 страхових компаній США запропонували сукупну фінансову допомогу на суму $10,5 млрд у вигляді повернення преміальних внесків, знижок, дивідендів або відстрочок платежів.
За даними асоціації, як причину, з якої була надана фінансова допомога, страховики вказали зниження автопробігу і, відповідно, зниження кількості страхових претензій.
Серед найбільш помітних північноамериканських страховиків – Allstate, яка протягом двох місяців поверне клієнтам за спеціальною програмою близько $600 млн.
American Family Insurance планує повернути $200 млн клієнтам, страховик Farmers запропонував клієнтам знижку 25%, А Hanover Insurance Group протягом двох місяців поверне 15% від суми внесків за договорами автострахування.
Клієнти MetLife Auto & Home отримають 15% знижку в квітні і травні, а Liberty Mutual на додаток до 15%-ної знижки на автострахування поверне $250 млн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас