У МВС допускають відтермінування запуску автоматичної фото- і відеофіксації порушень ПДР (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВС допускають відтермінування запуску автоматичної фото- і відеофіксації порушень ПДР (фото)

Особисті фінанси
836
Запуск автоматичної фото- і відеофіксації порушень ПДР по Україні запланований на 1 травня, хоча його, можливо, відтермінують через карантин.
Про це повідомив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко на своїй сторінці у FACEBOOK.
МВС України нагадує, що карантин – карантином, вірус – вірусом, а автофотовідеофіксацію порушень ПДР і розсилку повідомлень про це поки що ніхто не відміняв. Вони мають запрацювати з 1 травня. Хоча можливе і відтермінування у зв’язку із карантином. Менше особистих контактів поліцейських з водіями – більше епідеміологічної безпеки”, – ідеться в повідомленні.
Він також поділився фото однієї зі встановлених нових камер у Київській області на виїзді у бік Житомира, на 44 км траси міжнародного значення Київ — Чоп.
У МВС допускають відтермінування запуску автоматичної фото- і відеофіксації порушень ПДР (фото)
“Це одна із щойно встановлених нових камер у Київській області на виїзді у бік Житомира на 44 км траси міжнародного значення Київ – Чоп. Приватний автотранспорт, між іншим, на відміну від автобусів, трамваїв і тролейбусів, не є громадським місцем, карантинні обмеження поки на нього не розповсюджуються”, – пише Шевченко.

Довідка Finance.ua:

  • З 1 травня 2020 року планують запустити у штатному режимі роботу системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері гарантування безпеки дорожнього руху в Києві та в Київській області, щоб за п’ять років вдвічі знизити смертність на дорогах.
  • За перевищення швидкості водіями більш ніж на 20 км/год передбачений штраф у розмірі 255 гривень, а за перевищення більш як на 50 км/год доведеться заплатити штраф у 510 гривень.
  • 12 березня на вулицях Києва встановили 20 камер системи автоматичної фото- й відеофіксації порушень дорожнього руху.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас