У Центрі зайнятості розповіли, яких вакансій побільшало з початку карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Центрі зайнятості розповіли, яких вакансій побільшало з початку карантину

Особисті фінанси
1651
У Центрі зайнятості розповіли, яких вакансій побільшало з початку карантину, який ввели через поширення коронавірусу SARS-CoV-2.
Про це повідомила начальниця управління надання послуг населенню Державного центру зайнятості Інна Бондіні в ефірі hromadske.
«Зараз підвищився попит на працівників сфери охорони здоров’я, є вакансії медичних сестер, соціальних працівників, фельдшерів, лаборантів», — заявила вона.
За словами Бондіні, також є попит на продавців продовольчих товарів, сортувальників, касирів, поштових та підсобних працівників та водіїв.
«Також хочу зазначити, що з’явились вакансії охоронників і поліцейських. Крім того, затребувані працівники сільського і лісового господарства, адже починаються польові роботи», — додала вона.

Довідка Finance.ua:

  • Станом на 7 квітня 2020 року по допомогу через безробіття до центрів зайнятості звернулись 364 тисячі осіб – на 13% більше, ніж на 7 квітня минулого року.
  • В Україні у зв’язку з карантином тимчасово призупинили свою діяльність 29% компаній, тоді як 6% повністю закрили свій бізнес.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас