Samsung запатентував телефон з екраном, що розпливається (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентував телефон з екраном, що розпливається (фото)

Фондовий ринок
7988
Новий патент від Samsung Display розглядає можливість заокруглення всіх чотирьох країв екрана, включаючи верх і низ. При цьому металевий каркас залишається на кутках, що має поліпшити загальну міцність.
Патент на дизайн був поданий в липні 2019 року Samsung Display в Китаї в CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності). Публікація відбулася 24 березня 2020 р., після чого патент був також включений в Глобальну базу даних з дизайну ВОІВ (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності). Кількома місяцями раніше такий же дизайн був зафіксований і в Кореї. Рендер патенту letsgodigital.org
Samsung запатентував телефон з екраном, що розпливається (фото)
Доступні сім патентних зображень і короткий опис. Щоб краще зрозуміти запатентований дизайн, Джермейн Сміт, також відомий як Concept Creator, зробив серію 3D-рендерингу для LetsGoDigital на основі патентних креслень. Зображення показують, що цей смартфон Samsung має безмежний дизайн. Екран розширюється в бік. Це стосується як лівої і правої сторін, так і верхньої і нижньої. Це створює симетричний дизайн з футуристичним зовнішнім виглядом.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас