Apple показала свою захисну маску проти COVID-19 (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple показала свою захисну маску проти COVID-19 (фото, відео)

Фондовий ринок
3507
У минулі вихідні генеральний директор Apple Тім Кук повідомив про те, що Apple розробила і вже приступила до виробництва спеціальних захисних масок Face Shield для медпрацівників. Тепер компанія поділилася короткою інструкцією з їх використання. У документі детально описується, як збирається маска, а також дається адреса електронної пошти, куди медики можуть звертатися за додатковою інформацією.
Найцікавіше – це зовнішній вигляд захисної маски Apple, яка сильно нагадує ті, що використовуються в будівництві і на виробництві. У компанії стверджують, що вона може убезпечити медпрацівників, які перебувають на передовій у боротьбі з коронавірусом COVID-19.
Apple показала свою захисну маску проти COVID-19 (фото, відео)
Перевагою Face Shield є те, що її можна стерилізувати і використовувати повторно. Маска сумісна з такими речовинами, як етанол 70%, ізопропіловий спирт 70%, відбілювач 6% і перекис водню 3%.
Apple показала свою захисну маску проти COVID-19 (фото, відео)
Для розробки, виробництва і поставок захисних масок для працівників охорони здоров’я були залучені дизайнери, інженери Apple, а також партнери компанії – пакувальники і постачальники. Тім Кук сподівається, що їм вдасться випускати 1 млн масок на тиждень, складання здійснюється в США і Китаї. На сьогоднішній день перша партія Face Shield вже доставлена ​​в лікарню Кайзер (Санта-Клара, штат Каліфорнія), і відгуки лікарів були позитивними. Apple не відкидає, що в подальшому зможе розширити доставку своїх масок за межі США.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас