Суд призупинив рішення Нацкомісії про позбавлення Інтертелекому 4G-ліцензії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд призупинив рішення Нацкомісії про позбавлення Інтертелекому 4G-ліцензії

Фондовий ринок
376
Окружний адміністративний суд міста Києва призупинив рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації про позбавлення ТОВ “Інтернаціональні телекомунікації” 4G-ліцензії.
Про це інформує прес-служба суду.
«Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши заяву про забезпечення позову, подана ТОВ «Інтернаціональні телекомунікації», постановив – призупинити дію рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, щодо 4G-ліцензії», – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, ОАСК дійшов висновку, що вживання заходів по забезпеченню позову забезпечить фактичне виконання судового рішення в разі його задоволення і є відповідним з негативними наслідками, які можуть настати в результаті неприйняття цього заходу щодо забезпечення позову, як для самого позивача, так і для його абонентів.
Також повідомляється, що суд дійшов висновку про обґрунтованість доводів позивача про необхідність прийняття таких заходів з урахуванням розумності, обґрунтованості і адекватності вимог заявника щодо його забезпечення.
Водночас повідомляють, що суд відкрив провадження за позовом ТОВ «Інтернаціональні телекомунікації» до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас