А-Банк і Corezoid.com запустили експертну систему для преддіагностики коронавірусу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

А-Банк і Corezoid.com запустили експертну систему для преддіагностики коронавірусу

Фондовий ринок
1177
А-Банк і Corezoid.com запустили експертну систему для преддіагностики коронавірусу
А-Банк при технологічній підтримці компанії Middleware Inc. (США) запустив медичну експертну систему для попередньої діагностики коронавірусу. Допомогу у створенні експертної системи надали фахівці онлайн-каталогу лікарів Doc.ua. Експертна система доступна інтернет-користувачам в будь-якій точці планети через Viber-аккаунт А-Банку.
“Ми створили медичну експертну систему і дозволили взаємодіяти з нею через месенджери, – каже Вікторія Фесько, бізнес-аналітик Middleware. Людині пропонується відповісти на кілька запитань, після чого експертна система дає відповідь, чи є підозра на коронавірус “.
Сервіс реалізований мовою Prolog на базі медичної експертної системи, створеної на платформі Deepmemo Rules Engine.
“Наші клієнти можуть користуватися всіма сервісами А-Банку в режимі онлайн – каже Ольга Вовк, Head of Digital. Переддіагностика коронавірусу – це цифровий сервіс, який ми вирішили зробити доступним всім користувачам Інтернету, не тільки клієнтам А-Банку. Для цього достатньо зареєструватися в паблік-акаунті А-Банку в Viber і відповісти на кілька запитань. Ми закликаємо всіх клієнтів банку берегти себе і своїх близьких, дотримуватися режиму самоізоляції і максимально переводити банківські (і не тільки) операції в онлайн “.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас