Поліція виписала штрафи будівельним гіпермаркетам за роботу під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція виписала штрафи будівельним гіпермаркетам за роботу під час карантину

Казна та Політика
4825
Правоохоронці столичного регіону виявили порушення вимог карантину в торгово-будівельних гіпермаркетах міст Біла Церква, Боярка і Буча.
Як повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, раніше щодо цих супермаркетів поліцейські вже складали адміністративні протоколи за порушення умов карантину за статтею 44-3 КУпАП.
Згідно з чинним законодавством, посадовим особам загрожує штраф у розмірі від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 34 до 170 тисяч грн.
Раніше повідомлялося, що незважаючи на те, що поліція активно штрафує громадян України за порушення правил карантину за спеціально впровадженою в Кодекс про адміністративні правопорушення статтею 44-3, більшість справ розвалюються в судах.
Нагадаємо, в Окружний адміністративний суд Києва надійшов позов підприємця з Одеської області до Кабінету Міністрів України.
Позивач просить визнати протиправними встановлені урядом до 24 квітня 2020 року обмеження щодо роботи закладів харчування та розважальних центрів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас