Які вживані авто купували в березні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які вживані авто купували в березні (інфографіка)

Особисті фінанси
1951
У березні на українські номери перейшли 18,6 тис. вживаних легкових автомобілів, ввезених з-за кордону, що свідчить про скорочення їх кількості на 61% у порівнянні з березнем минулого року.
Про це повідомляє Укравтопром.
Така ситуація була викликана тим, що останні два тижні місяця Сервісні центри МВС в умовах карантину перестали надавати послуги з реєстрації вживаних авто.
Але навіть незважаючи на це, імпортний секонд-хенд продовжує займати домінуюче становище на первинному ринку легкових авто. Так в березні з 24,8 тис. легкових автомобілів, вперше поставлених на облік в Україні, новою була тільки кожна четверта машина.
Які вживані авто купували в березні (інфографіка)
Які вживані легкові авто купували у березні:
  • Volkswagen Passat залишається найпопулярнішим старим автомобілем місяця. У березні 2020 року українці привезли і встигли зареєструвати 1099 старих авто;
  • Renault Megane став другим у ТОПі: минулого місяця на українські номери перейшли 1084 авто цієї моделі;
  • Skoda Octavia – на третьомі місці з результатом у 982 розмитнені та зареєстровані авто;
  • Volkswagen Golf – власниками цієї моделі став 861 українець;
  • Ford Focus замикає п’ятірку лідерів з результатом 695 реєстрацій.
Всього за підсумками першого кварталу 2020 року українську прописку отримали 79,5 тис. ввезених з інших країн вживаних легкових автомобілів, що майже на 57% менше, ніж роком раніше. Але, незважаючи на це, їх частка на первинному ринку склала 80 відсотків.
До речі, якщо ви стали власником авто на «єврономерах», тому що не подобаються переплачувати – вибирайте спеціальні кредитні карти для автомобілістів прямо у нас на порталі. Карти для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Кредитні картки для водіїв

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас