Для прийому платіжок за електроенергію на час карантину організовують роботу пересувних пунктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для прийому платіжок за електроенергію на час карантину організовують роботу пересувних пунктів

Особисті фінанси
12186
Національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) має намір доручити постачальникам електроенергії організувати роботу пересувних пунктів прийому платежів споживачів.
Про це свідчать матеріали до засідання комісії 8 квітня.
Згідно з матеріалами, ряд постачальників універсальних послуг повідомили НКРЕКП, що в зв’язку з впровадженням обмежень і заборон для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції очікується зниження надходжень грошових коштів від фізичних осіб за спожиту електроенергію, чия частка в споживанні електроенергії становить 65-80%.
Також постачальники універсальних послуг звернулися до НКРЕКП з проханням прийняти рішення щодо заборони застосування до них штрафних санкцій за несвоєчасну або неповну оплату за надані послуги, а також заборонити оголошувати постачальникам універсальних послуг “переддефолтний” або “дефолтний” стан впродовж карантину.
У свою чергу НКРЕКП має намір доручити оператору системи передачі національної енергетичної компанії “Укренерго” не застосовувати до постачальників універсальних послуг штрафних санкцій ізаборонити “Укренерго” оголошувати постачальникам універсальних послуг “переддефолтний” або “дефолтний” стан.
Також НКРЕКП має намір доручити постачальникам електроенергії організувати роботу пересувних пунктів прийому платежів за електроенергію та провести роз’яснювальну роботу для всіх категорій споживачів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас