ASUS представила ігровий ноутбук з двома екранами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ASUS представила ігровий ноутбук з двома екранами (фото)

Технології&Авто
2018
Компанія ASUS випустила потужний геймерський ноутбук ROG Zephyrus Duo 15, створений на базі нової процесорної платформи Intel, який отримав два високоякісних дисплея.
Компанія відзначає, що це перший ноутбук з двома екранами, випущений спеціально для ігор. При цьому ASUS вже випускала гаджети з двома екранами- Zenbook Pro Duo і Zenbook Duo, але це були не ігрові пристрої.
У Zephyrus Duo 15 використовується система охолодження Active Aerodynamic System (AAS) Plus, яка при розкритті кришки ноутбука відкриває у верхній частині пристрою великий повітрозабірник. Ця система також нахиляє в напрямку користувача допоміжний сенсорний екран ROG ScreenPad™ Plus, встановлюючи його під максимально зручним для роботи кутом.
ASUS представила ігровий ноутбук з двома екранами (фото)
Завдяки цій конструкції в тонкому корпусі Zephyrus Duo 15 вдалося помістити неймовірно потужну конфігурацію, що поєднує в собі флагманський процесор Intel нового покоління Intel® Core i9−10980HK і відеокарту NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER™ з 8 ГБ відеопам’яті GDDR6.
При відкритті кришки ноутбука допоміжний сенсорний екран нахиляється під кутом 13 ° до користувача для зручності перегляду зображення і взаємодії з екраном. Плавне переміщення панелі регулюється шарніром, який синхронізує рух двох екранів з високою точністю. Щоб запобігти зіткненню екранів при відкритті кришки, шарнір отримав спеціальні напрямні, які затримують розкриття додаткового дисплея.
ASUS представила ігровий ноутбук з двома екранами (фото)
14,1-дюймова панель в Zephyrus Duo 15 є найбільшим другим дисплеєм, який коли-небудь використовувався в серійному ігровому ноутбуці. Ця IPS-панель володіє широкими кутами огляду і роздільною здатністю 3840×1100.
Додатковий екранний простір можна використовувати в різних сценаріях. ROG ScreenPad Plus стане в нагоді для перетворення основного дисплея на ще більш комфортне середовище для ігор, ігрових трансляцій і створення контенту. Наприклад, під час гри або перегляду фільму на нього зручно вивести вікно месенджера або поштового клієнта.
ASUS представила ігровий ноутбук з двома екранами (фото)
ROG співпрацює з розробниками ігор, такими як Techland, над оптимізацією ігор під можливості ROG ScreenPad Plus. Зокрема, в грі Dying Light 2 на другий екран буде виводитися командний чат, а також сенсорні елементи управління для зручного перемикання між предметами інвентарю і квестами. У співпраці з Overwolf розроблені спеціальні програми для таких ігор, як League of Legends, Fortnite і CS: GO, які дозволяють відображати на другому екрані статистику в реальному часі, рекомендації та багато іншого.
За продуктивність новинки відповідає процесор Intel Core i9−10980HK Comet Lake або Core i7−10875H. Оперативної пам’яті до 32 ГБ, а відеокарти: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Max Q або RTX 2070 Super Max Q. Накопичувач — до 2 ТБ. Топова комплектація ноутбука коштує $ 3700.
Є також дві конфігурації з екраном 300 Гц. Збірка за $ 3499 включає в себе Core i9−10980HK і RTX 2080 Super, але має 16 ГБ ОЗУ і 1 ТБ пам’яті (PCIe). А версія вартістю $ 2999 включає Core i7−10875H, 32 ГБ оперативної пам’яті, 2 ТБ сховища (RAID) і RTX 2070 Super.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас