Sony анонсувала нові моделі бездротових навушників (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony анонсувала нові моделі бездротових навушників (фото, відео)

Технології&Авто
984
Компанія Sony підготувала до випуску дві нові моделі бездротових Bluetooth-навушників: WF-XB700 і WH-CH710N. Новинки виконані в різних форм-факторах.
Бездротові навушники WF-XB700 анонсовані в рамках серії Sony Extra Bass і виконані у вигляді вставних рішень. Дизайн частково нагадує зовнішній вигляд флагманської моделі WF-1000xm3. Пристрій сертифікований за стандартом IPX4 і має захист від вологи і поту. Але, незважаючи на схожість дизайну, нова модель позбавлена функції активного шумозаглушення, яка доступна у флагманській версії. Для управління роботою навушників використовуються фізичні кнопки.
Sony анонсувала нові моделі бездротових навушників (фото, відео)
Сукупна тривалість автономної роботи (при підзарядці від комплектного кейса) становить близько 18 годин, а час роботи без підзарядки самих навушників заявлено на рівні 9 годин. Бездротові навушники Sony WF-XB700 надійдуть у продаж за ціною $130.
Навушники WH-CH710N є вдосконаленою модифікацією версії WH-CH700N, що вийшла в кінці 2018 року. Новинка відрізняється поліпшеною функцією шумозаглушення, для потреб якої доступні два мікрофони.
Sony анонсувала нові моделі бездротових навушників (фото, відео)
Серед інших поліпшень згадується незначно доопрацьований дизайн. Тривалість автономної роботи не змінилася і становить ті самі 35 годин. Ціна навушників Sony WH-CH710N становить $200.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас