Корисні поради як не потрапити на гачок шахраїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корисні поради як не потрапити на гачок шахраїв

Особисті фінанси
7
Ми піклуємось про наших клієнтів та звертаємо увагу, що в період карантину потрібно бути особливо пильними та обережними, щоб не потрапити на гачок шахраїв. Ми підготували для Вас декілька порад як убезпечити себе та свій гаманець:
- Ні в якому разі та нікому не повідомляйте свої особисті дані, номер банківської картки, місяць і рік дії та CVV-код зі зворотного боку картки! Навіть якщо Вам зателефонували і назвались працівником банку, клієнтом якого Ви є, працівником Національного банку, Пенсійного фонду тощо. Пам’ятайте, співробітники банку та інших організацій не телефонують для уточнення таких даних.
- Не телефонуйте на незнайомі номери телефонів для підтвердження чи уточнення Вашої конфіденційної інформації, якщо отримали відповідне смс-повідомлення. Телефонуйте тільки на ті телефони служби підтримки, які вказані на офіційному сайті банку.
- Здійснюйте онлайн покупки лише на перевірених сайтах. Пам’ятайте, що привабливо занижена ціна на товар чи послугу, може свідчити про те, що Ви маєте справу з шахраями та фішинговим сайтом.
- Якщо Ви отримали лист електронною поштою, який тішить виграшем путівки або супер-вигідною пропозицією для придбання будь-чого, скоріш за все посилання, за яким пропонується перейти – несправжнє і шахрайське. Радимо не переходити за лінком, не заповнювати будь-які анкети-опитувальники, не вводити реквізити для оплати тощо.
- Пам’ятайте, що при здійсненні клієнтом онлайн-покупок банк завжди надсилає йому смс-повідомлення з кодом для підтвердження оплати.
Нагадуємо, що Ви маєте можливість цілодобово отримувати банківські послуги в інтернет-банку Forward online та його мобільному додатку https://online.forward-bank.com/auth : без додаткових комісій поповнювати мобільний телефон, оплачувати комунальні послуги, здійснювати оплату бюджетних послуг щодо.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас