Особливості відвідування відділень банку під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Особливості відвідування відділень банку під час карантину

Особисті фінанси
521
У зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19 та відповідно до рішення Кабінету міністрів України АТ «МЕГАБАНК» запроваджує тимчасові обмежувальні заходи у роботі своїх відділень.
Особливості відвідування відділень банку під час карантину
Впроваджені наступні обмеження доступу в приміщення банку:
  • співробітники банку повинні працювати, використовуючи засоби індивідуального захисту.
Закликаємо клієнтів також дотримуватися цього правила й поза межами дому не забувати одягати на обличчя захисну маску й окуляри, користуватися одноразовими рукавичками, дезінфікуючими засобами (санітайзерами) тощо.
Працівники банку можуть відмовити в обслуговуванні відвідувачам без засобів індивідуального захисту та зі симптомами застуди;
  • у відділеннях банку з повним переліком банківських послуг та у пунктах прийому платежів встановлені спеціальні позначки для дотримання дистанції між клієнтами не менше 1,5 метра. Закликаємо не забувати тримати відповідну відстань одне від одного, коли стоїте у черзі до відділення;
  • перебування клієнтів у приміщенні відділення забезпечується з розрахунку один відвідувач на 10 м2. Отже, одночасно у відділенні банку може бути не більше 3-5 осіб. Просимо дослухатися до роз’яснень уповноваженого працівника відділення, який керую чергою у відділенні.
Нагадуємо, карантинні заходи в Україні продовжені до 24 квітня. Подібні обмеження у банку діятимуть до скасування карантину.
Наші відділення працюють з урахуванням рекомендацій МОЗУ і ВОЗ щодо дотримання режимів провітрювання і дезінфекції. Ми також щодня стежимо за станом здоров’я наших співробітників.
Незважаючи на роботу великої кількості відділень, закликаємо дотримуватися карантину та без потреби не відвідувати місця масового скупчення людей.
Нагадуємо, що більшість банківських послуг від «МЕГАБАНКУ» можна отримати дистанційно за допомогою мобільного банку todobank.
У разі вирішення нагальних питань рекомендуємо звернутися до чат-ботів у месенджерах Viber і Telegram та контакт-центру банку, який працює у режимі 24/7 за номером 0-800-50-44-00.
Дякуємо, що залишаєтеся з нами.
 
Для довідки.
На сьогодні по всій країні працює більше ста відділень АТ «МЕГАБАНК». Відповідно до офіційних роз’яснень НБУ, банки можуть самостійно визначати і змінювати режим роботи відділень, кількість і перелік операцій у конкретних відділеннях з урахуванням ситуації та навантаження. Наприклад, закривати неключові відділення, скорочувати час роботи відділень, встановлювати різний час для обслуговування людей похилого віку та інших клієнтів тощо.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас