Airbnb виплатить $250 млн компенсацій господарям та гостям, які постраждали від скасування бронювань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbnb виплатить $250 млн компенсацій господарям та гостям, які постраждали від скасування бронювань

Світ
374
Сервіс бронювання житла Airbnb оголосив, що створює фонд допомоги всім орендодавцям у розмірі 250 мільйонів доларів. Ці гроші витратять на компенсації тим, хто залишився без гостей через масові скасування бронювання у зв’язку із пандемією коронавірусу.
Виплати призначені тим, хто чекав гостей з 14 березня по 31 травня. При цьому самі гості отримають повне повернення коштів, а господарі – 25% від суми, яку отримали б за процедурою стандартного скасування бронювання.
Наприклад, якщо господар має отримати 400 доларів, то Airbnb переведе 100 доларів. Виплати будуть щомісячними і стосуватимуться тих бронювань, які скасували і після 14 березня. У цій ситуації Airbnb анулює збори з господаря та гостя у разі скасування та або повертає збори, або надає бонус на подорож на цю ж суму.
Бронювання, оформлені після 14 березня, вже підпадають під звичайні правила скасування, і коронавірус не є поважною причиною для їх скасування.
“Ми визнаємо, що для бронювань, оформлених не пізніше 14 березня з датою прибуття після 31 травня, може зберігатися невизначеність. У найближчі тижні ми попросимо господарів і гостей переглянути такі бронювання і або скасувати, або підтвердити їх”, – заявили в Airbnb.
За новими правилами господарі і гості з Італії, Китаю, Південної Кореї, Ізраїлю, Індії та США можуть отримати виплати за бронювання, зроблені до 14 березня. Положення не поширюється на Airbnb Luxe, Luxury Retreats і внутрішні бронювання в континентальному Китаї.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас