Як бізнесу піти на канікули? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як бізнесу піти на канікули?

Особисті фінанси
38
Що робити бізнесу під час карантину? Лише гіганти можуть пом’якшити для себе вплив карантину. А для малого та середнього бізнесу Юнекс Банк пропонує свою підтримку.
Ми розуміємо, що фінансові труднощі не сприяють виплаті кредиту під час карантину, тому для зниження кредитного навантаження Unex Bank надає програму реструктуризації кредитів з 30 березня 2020.
Програма надає бізнесу можливість отримати «кредитні канікули» та використати відстрочку платежів за тілом кредиту до 3 місяців.
ХТО МОЖЕ РЕСТРУКТУРИЗУВАТИ СВІЙ КРЕДИТ?
Введення пільгового режиму передбачено для бізнесів, які мають фінансові труднощі через запровадження карантину. Це може бути як повністю, так і часткове призупинення роботи, значна втрата доходів.
Важливо зазначити, що реструктуризації підлягають кредити, які понесли втрати саме у зв’язку з карантином, а до 01 березня цього року обслуговувалися справно і без прострочок.
ЯК ОФОРМИТИ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЮ КРЕДИТУ?
1. Усе, що необхідно зробити – це звернутися до нас з відповідною заявою з оглядом/підтвердженням тимчасового зниження доходів або ж припинення роботи.
2. Рекомендуємо використовувати дистанційні канали зв’язку: пошта, гаряча лінія, чат на нашому сайті.
3. Ми, у свою чергу, розглядаємо кожну заяву індивідуально з урахування фінансової звітності, вашого поточного стану та вразливості до економічної ситуації в країні.
Ми сповістимо про результат розгляду вашої заяви та оформимо відповідні додатки до ваших діючих кредитних угод.
ЗА ДОДАТКОВОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ:
Радимо звернутися в контакт-центр: 0800500686
Залишаємося на зв’язку та разом! Бережіть себе!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас