Альфа-Банк Україна запустив безкоштовний сервіс поповнення рахунку ФОП через термінал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна запустив безкоштовний сервіс поповнення рахунку ФОП через термінал

Особисті фінанси
111
Альфа-Банк Украина сприяє максимально безпечному користуванню фінансовими сервісами. Так, з 31 березня підприємці-клієнти Альфа-Банку можуть поповнювати рахунки ФОП готівкою в термінальних мережах EasyPay і City24. Сервіс доступний по всій Україні, а операції проходять без комісії. Завдяки цьому можна уникнути відвідин відділень, а скористатися одним з найближчих терміналів розгалужених мереж.
Сервіс дозволяє безкоштовно поповнювати рахунки ФОП при наявності бізнес-картки Альфа-Банку. Клієнт істотно заощаджує час і гроші при внесенні, наприклад, щоденної виручки або власних коштів.
Сервіс працює цілодобово. Щоб скористатися ним, необхідно знайти термінал EasyPay і City24 в своєму місті, вибрати в меню сервіс банку та опцію «Альфа-Банк: бізнес-карта». Далі – вибрати необхідне призначення платежу, вказати номер картки та суму.
Внесені гроші відобразяться на балансі карти через кілька секунд. Миттєве зарахування на поточний рахунок проходить у разі внесення до 19:00 в робочий день, якщо клієнт внесе кошти після 19:00, вони будуть зараховані на початку наступного робочого дня.
Ще одна перевага сервісу поповнення від Альфа-Банку через термінали в його універсальності. Він дозволяє вносити гроші і на рахунки фізосіб-підприємців, і на будь-які карти фізичних осіб (кредитні та дебетні). В обох випадках поповнення проходить миттєво і без комісії.
Крім роботи з рахунками, сервіс дозволяє погашати кредит. Однак, в даному випадку буде стягуватися комісія в розмірі 1,5% від суми внеску. Розмір комісії стандартний для подібних послуг і єдиний для обох мереж – EasyPay і City24. Для оплати кредиту необхідно ввести свій персональний номер IBAN і номер договору.
Для здійснення цих операції необхідно вибрати відповідну опцію в сервісі Альфа-Банку в меню терміналу – «Альфа-Банк: поповнення карти фізичної особи» або «Альфа-Банк: погашення кредиту». Детальніше з каналами поповнення карт і погашення кредиту ви можете ознайомитися на сайті банку за посиланням.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас