Як заробляти на китайських товарах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Як заробляти на китайських товарах

Особисті фінанси
1041
Починати свою справу завжди складно. Майбутньому підприємцю необхідно знайти надійних постачальників, перевірити якість продукції і подбати про доставку. Найправильнішим рішенням стане закупівля напряму у виробника. Правда, доведеться зіткнутися з митним оформленням та сертифікацією ввезених товарів. Такі жертви виправдаються, якщо знайти надійного перевізника. Тому, замовлення товарів з Китаю з Meest China – це найвигідніший спосіб почати власний бізнес.
Як заробляти на китайських товарах
Переваги компанії
Часи, коли для налагодження поставок потрібно їхати в країну виробника, давно минули. Всесвітня інтернет-мережа і мобільний зв’язок дозволяють управляти бізнесом, не виходячи з дому. А торгові майданчики, такі як «Таобао», об’єднують тисячі постачальників, полегшуючи пошук необхідних товарів.
Meest China не просто транспортна компанія. Це потужний помічник підприємця, який:
  • бере на себе відповідальність за збереження вантажу;
  • займається перевіркою якості та відповідності товарів;
  • несе фінансові гарантії за те, що перевозить;
  • оформляє всі необхідні документи.
Нам довіряють, тому що ми беремо в роботу тільки ті вантажі, які гарантовано зможемо оформити, а не ганяємося за сумнівними пропозиціями.
Принцип роботи
Ми спеціалізуємося на доставці комерційних збірних вантажів, співпрацюємо як з підприємцями, так і великими компаніями. Завдяки великому досвіду, у нас налагоджена система, яка дозволяє мінімізувати ризики і скоротити терміни доставки, викупити товар, укласти договір на систематичні поставки або провести переговори з китайським постачальником.
Для оформлення замовлення необхідно подати заявку із зазначенням:
  • ваги та вартості;
  • ваших даних (ПІБ і телефон);
  • способу доставки (авіа, залізницею, морем).
Всі товари надходять на наш склад в Китаю, де перевіряються на наявність браку і упорядковані на вимогу замовника. Дізнатися, скільки коштує перевезення вантажів в Україну, можна на сайті.
Для зручності наших клієнтів розроблено мобільний додаток, в якому можна управляти відправленнями і отримувати актуальну інформацію. Встановивши його, ви зможете:
  • розрахувати вартість;
  • оформити доставку і відстежувати пересування;
  • переглядати документи і фотозвіт консолідації вантажу;
  • швидко оплачувати послуги і отримувати кешбек.
Вартість послуг включає транспортування по Україні, митне оформлення при ввезенні в країну і доставку відправлення до дверей замовника. Вибравши Meest China, ви позбавите себе головного болю при доставці вантажу з КНР, тому що весь комплекс послуг від юридичного оформлення до остаточної доставки здійснюється професіоналами з багатим досвідом роботи. Звертаючись до нас, ви гарантовано отримаєте персоналізований підхід і успішний результат, незалежно від типу відправлення.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас