Microsoft додасть в Edge захист паролів і вертикальні вкладки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft додасть в Edge захист паролів і вертикальні вкладки

Технології&Авто
254
У понеділок компанія Microsoft заявила, що вона додає нові функції безпеки і нові можливості для зручності роботи в Microsoft Edge. Це зроблено в рамках ребрендингу пакету Office 365 для користувачів Microsoft 365.
У найближчі місяці компанія Microsoft планує додати три ключові поліпшення для браузера:
  • автоматична перевірка паролів, яка намагатиметься визначити, чи не був пароль скомпрометований;
  • вертикальні вкладки;
  • синхронізація колекцій з мобільними додатками.
Microsoft додасть в Edge захист паролів і вертикальні вкладки
По суті, всі ці можливості вже є у інших, тому в Редмонді просто скопіюють ці функції. Вертикальні вкладки реалізовані у Firefox. Система моніторингу паролів – в Chrome та інших браузерах.
Також відзначимо, що розробники позиціонують Microsoft Edge як єдиний веб-оглядач з підтримкою відтворення Netflix в 4K.
Відзначимо, що всі ці нововведення можуть затриматися через коронавірус, хоча для розробників немає особливої різниці, де працювати. Однак не виключено, що на новинки доведеться чекати довше від звичайного. Таким чином, корпорація докладає всіх зусиль, щоб вивести свій браузер в топ і, можливо, потіснити Chrome.
Нагадаємо, що раніше розробники з Редмонда представили нові методики безпеки для браузера Chromium. І хоча вони поки що не реалізовані, а лише запропоновані, на думку компанії, це дозволить підвищити безпеку публічних комп’ютерів, до яких мають доступ відразу кілька людей.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас