Роз’яснення щодо умов надання кредитних канікул для клієнтів-фізичних осіб ПУМБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Роз’яснення щодо умов надання кредитних канікул для клієнтів-фізичних осіб ПУМБ

Кредит&Депозит
261
Шановні клієнти,
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) вже виконав зобов’язання по кредитах фізичних осіб, накладені Законом №533-ІХ, і не буде застосовувати штрафні санкції з 1 березня по 30 квітня 2020 року та підвищені відсоткові ставки для тих клієнтів, що не зможуть своєчасно погашати свої платежі за кредитом з 1 березня по 31 травня 2020 року. Проте ми розуміємо, що цього замало. Щоб підтримати наших клієнтів, які сумлінно виплачували кредит, але втратили чи частково втратили таку можливість із введенням карантину, ПУМБ розробив програму кредитних канікул строком на 3 місяці, яка допоможе зменшити фінансове навантаження по виплаті кредиту та уникнути прострочок.
Кредитні канікули поширюються на кредити, які справно обслуговувалися позичальниками до 1 березня 2020 року, та всі кредитні картки. ВАЖЛИВО! Кредитні канікули не передбачають підвищення реальної відсоткової ставки та сплати комісії за їх надання.
Хто може скористатися кредитними канікулами:
  • Клієнти, які користуються кредитними картками ПУМБ
  • Клієнти, які мають діючий кредит готівкою
  • Клієнти, які мають діючий кредит на придбання товару
УМОВИ КРЕДИТНИХ КАНІКУЛ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ КРЕДИТНИХ КАРТОК ПУМБ
  • Кредиті канікули автоматично впроваджуються та діють для всіх власників кредитних карток ПУМБ, чиї платіжні дати припадають на період з 30 березня по 30 червня 2020 року. Писати заяви чи дзвонити в кол-центр з метою активації кредитних канікул по кредитних картках ПУМБ НЕ ПОТРІБНО
  • Обов’язкові платежі за кредитними картками, що нараховані банком з 29 лютого по 30 травня 2020 року, які раніше складалися з тіла кредиту та нарахованих відсотків, в межах дії кредитних канікул будуть містити лише відсотки за кредитом. Погашення платежів по тілу кредиту відтерміновується на час кредитних канікул. Це дозволить знизити фінансове навантаження приблизно вдвічі.
  • Зменшені платежі за кредитними картками клієнти будуть сплачувати у період з 30 березня 2020 року по 30 червня 2020 року.
  • Платежі по тілу кредита, які протягом кредитних канікул тимчасово не підлягали обов’язковій сплаті та не сплачувалися, потрібно буде сплатити пізніше. Ці платежі будуть рівномірно розподілені та включені до наступних після закінчення терміну кредитних канікул платежів таким чином, щоб м’яко вивести клієнта на попередній графік та обсяг платежів.
  • Клієнти, які не потребують кредитних канікул, можуть без обмежень сплачувати суми більші, ніж розрахований у період канікул обов’язковий платіж (який складається у цей час тільки з платежів по відсотках), в тому числі з метою користування умовами пільгового періоду. Суми обов’язкового платежу, повного погашення або пільгового періоду можна подивитися в ПУМБ Online
ПРИКЛАД для умовного обов’язкового платежу по кредитній картці в розмірі 833 грн
Роз’яснення щодо умов надання кредитних канікул для клієнтів-фізичних осіб ПУМБ
Починаючи з 30 березня платежі до оплати будуть формуватися лише з суми нарахованих відсотків. Якщо у клієнта не буде заборгованості по сумі нарахованих відсотків (заборгованість в межах пільгового періоду), обов’язковий платіж тимчасово нараховуватися не буде.
УМОВИ КРЕДИТНИХ КАНІКУЛ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ КРЕДИТІВ ГОТІВКОЮ ТА ТОВАРНИХ КРЕДИТІВ ВІД ПУМБ
Точну дату запуску програми кредитних канікул для клієнтів, які мають діючий кредит готівкою чи кредит на придбання техніки від ПУМБ, буде повідомлено найближчим часом.
Умови кредитних канікул:
  • Щоб скористатися кредитними канікулами, не потрібно їхати у відділення. Власникам кредитів готівкою або товарних кредитів від ПУМБ достатньо дистанційно звернутися із відповідною ініціативою до банку. Зробити це можна, заповнивши онлайн-форму на сайті банку.
  • Обов’язкові платежі згідно діючого графіку, які зазвичай складаються з тіла кредиту та нарахованих відсотків, у межах дії кредитних канікул будуть містити лише відсотки за кредитом. Погашення платежів по тілу кредиту відтерміновується на час кредитних канікул. Це дозволить у період з 30 березня по 30 червня 2020 року знизити фінансове навантаження приблизно ВДВІЧІ.
  • Термін дії канікул 3 місяці, зменшені платежі клієнти будуть сплачувати у наступні три платіжні періоди (наступні три дати платежу по Договору).
  • Платежі по тілу кредита, які протягом кредитних канікул тимчасово не нараховувалися, потрібно буде сплатити пізніше. Ці платежі будуть рівномірно розподілені на кількість місяців, що залишилися до повного погашення кредиту за умовами кредитного договору.
ПРИКЛАД для умовного обов’язкового платежу по кредиту в розмірі 1 631,4 грн
Роз’яснення щодо умов надання кредитних канікул для клієнтів-фізичних осіб ПУМБ
Додатково
На період з 1 квітня по 30 червня 2020 року ПУМБ скасовує комісії за погашення кредитів через власні ПТКС та термінали самообслуговування ПриватБанку, IBox та EasyPay. Зарахування коштів з будь-яких вказаних ПТКС здійснюється в онлайн режимі та без додаткових витрат.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас