Клієнти Укргазбанку зможуть отримати кредитні послаблення на час дії карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти Укргазбанку зможуть отримати кредитні послаблення на час дії карантину

Особисті фінанси
47
Державний Укргазбанк завжди готовий йти назустріч своїм клієнтам, особливо зараз – коли весь світ веде боротьбу з пандемією. Банк із розумінням ставиться до ситуації, в якій наразі опинилися його клієнти через впровадження на території України обмежувальних заходів задля протидії поширенню коронавірусної інфекції і тому не застосовуватиме щодо його позичальників будь-яких штрафних санкцій та не нараховуватиме підвищену процентну ставку на прострочену заборгованість за невиконання умов кредитних договорів у період з 1 березня по 30 квітня 2020 року.
Розуміючи складнощі та обмеження на час карантину, Банк розширює перелік можливих лояльностей для своїх клієнтів – фізичних осіб за строковими кредитами і зможе запропонувати їм на вибір ряд варіантів можливої реструктуризації в рамках, рекомендованих регулятором. Водночас, такого роду лояльність можлива виключно для клієнтів, які сумлінно виконують свої зобов’язання за кредитними договорами.
Для бізнес-клієнтів у разі необхідності Банк також готовий надавати реструктуризації та відтермінування в оплаті як процентів по кредитам, так і основного зобов’язання.
Впевнені, що запропоновані інструменти будуть ефективними та нададуть змогу нашим клієнтам менш болісніше пережити період карантину.
Отримати інформацію щодо можливості скористатися «кредитними канікули» можна, зателефонувавши до Контакт-центру Укргазбанку.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас