Майже 350 тисяч українців вже оцінили переваги мобільного додатку Укргазбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже 350 тисяч українців вже оцінили переваги мобільного додатку Укргазбанку

Особисті фінанси
13
Безпека клієнтів – незмінний пріоритет державного Укргазбанку. Тож в умовах карантину головним завданням є забезпечення якісного та безперебійного обслуговування українців, мінімізуючи їх візити до банківських відділень,зокрема, через дистанційні канали обслуговування – мобільний додаток ЕКОБАНК ОНЛАЙН, Контак-центр, Інтернет Клієнт-банк для юридичних осіб.
Так, тільки за період з початку дії карантину безпечне дистанційне обслуговування у мобільному додатку «ЕКОбанк онлайн» обрали майже 20 000 нових користувачів.
При цьому, кількість комунальних платежів у мобільному додатку за цей період збільшилася майже вдвічі, а грошових переказів – на 21%.
Загалом мобільним додатком «ЕКОбанк онлайн» нині вже користуються майже 350 тисяч клієнтів Укргазбанку.
І це, справді, не тільки простий інструмент доступу до актуальних банківських продуктів, а й ефективний спосіб протидії поширенню коронавірусу шляхом мінімізації соціальних контактів.
Варто зазначити, що рішення безконтактного обслуговування УКРГАЗБАНК має і для бізнесу, а саме: Інтернет клієнт-банк та корпоративні платіжні картками. Користуватися ними дуже просто.
Через систему Інтернет клієнт-банк можна перераховувати кошти з поточного рахунку на корпоративну платіжну картку. А корпоративною платіжною карткою можна розраховуватися в торговельно-сервісній мережі для господарських потреб підприємства або під час відряджень.
Додатково нагадуємо, що клієнти, фізичні особи–підприємці, можуть вільно використовувати корпоративні платіжні картки для здійснення операцій, зокрема пов’язаних із власними потребами особистого характеру в торгово-сервісній мережі, а також для отримання готівкових коштів через банкомат.
Крім того, у період дії карантину Укргазбанк незмінно забезпечує бізнес-клієнтів цілодобовою онлайн-підтримкою за телефоном: (044) 494 09 70.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас