Анонсовано телефон-комп'ютер з фізичною клавіатурою і 5G (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Анонсовано телефон-комп'ютер з фізичною клавіатурою і 5G (фото)

Технології&Авто
2073
Компанія Planet Computers анонсувала свій новий флагман Astro Slide, який створений на кошти з краудфандингу. Телефон можна використовувати або як стандартний 6,53-дюймовий сенсорний смартфон або як КПК, завдяки механізму “RockUp” з рухомим шарніром.
Шарнір дозволяє зсунути екран з клавіатури, а потім перевернути його, щоб його можна було використовувати як міні-ноутбук. Потім відкривається повна фізична клавіатура QWERTY, щоб користувач зміг набирати повідомлення або виконувати роботу по дому. Закінчивши, можна зрушити екран назад і відповідати на дзвінки або покласти телефон в кишеню. Це відрізняється від Cosmo Communicator, розкладаного телефону, що має тільки петлі, з невеликим заднім екраном, який дозволяє відповідати на дзвінки при закритому корпусі.
Анонсовано телефон-комп'ютер з фізичною клавіатурою і 5G (фото)
Astro Slide включає в себе Android 10 і матиме можливість подвійного завантаження Linux в майбутньому. Всередині знаходиться чіпсет MediaTek Dimensity 1000 з вбудованим 5G з “подвоєною продуктивністю в порівнянні з іншими чіпсетами 5G зі значно зниженим енергоспоживанням”, – йдеться в повідомленні компанії. Він також пропонує 48-мегапіксельну задню камеру, фронтальну селфі-камеру, 6 ГБ оперативної пам’яті, слот eSIM (поверх двох слотів nano SIM) і 128 ГБ пам’яті, розширюваної через слот MicroSD.
Анонсовано телефон-комп'ютер з фізичною клавіатурою і 5G (фото)
Astro Slide був запущений за стартовою ціною ранніх продажів в $491, а поставки повинні розпочатися в березні 2021 року.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас