В Україні запустять освітній онлайн-курс із пошуку роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запустять освітній онлайн-курс із пошуку роботи

Казна та Політика
576
“Освітній курс з пошуку роботи та “Сучасне резюме онлайн” планують запустити в Україні 10 квітня.
Про це сказала заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан на онлайн-презентації освітнього серіалу «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google» в понеділок у Києві.
“Освітній курс з пошуку роботи та “Сучасне резюме онлайн” буде доступним на платформі 10 квітня, тобто вже на наступному тижні”, – повідомила вона.
Як пояснив президент Фонду Східна Європа Віктор Лях, цей курс зумовлений соціальними змінами: через COVID-19, багато українців будуть змушені шукати роботу, а також на платформі розробляють курс електронної демократії, додав він.
“Соціальна дистанція і карантин не мають тримати громадян відстороненим від процесу прийняття рішень або впливу на державу, як на локальному, так і на місцевому рівні. Тому ми плануємо запускати курс електронної демократії, де ми будемо розповідати, яким чином люди можуть приймати рішення на рівні держави”, – заявив він.

Довідка Finance.ua:

  • Через карантин зупинили роботу близько 600-700 тисяч підприємців, малих підприємств сфери послуг, закладів сфери освіти, які дають роботу 3,5-4 млн осіб.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас