ТАС24 Бізнес продовжує кредитувати малий та середній бізнес і надає кредитний відпочинок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес продовжує кредитувати малий та середній бізнес і надає кредитний відпочинок

Кредит&Депозит
125
ТАС24 Бізнес продовжує кредитувати малий та середній бізнес і надає кредитний відпочинок
Розуміючи, що карантин негативно вплинув на малий та середній бізнес, ТАС24 Бізнес прийняв рішення про кредитну допомогу приватним підприємцям та юридичним особам.
Клієнтам, які через карантин були змушені призупинити свій бізнес, та які мали на 07 березня 2020 кредит у ТАС24 Бізнес, буде наданий кредитний відпочинок. А клієнтам, бізнес яких не постраждав від карантину, банк продовжує надавати нове фінансування.
Що таке кредитний відпочинок?
Це відтермінування зобов’язання погашення тіла кредиту на 3 місяці. Наприклад, у клієнта ТАС24 Бізнес є Кредит на Розвиток Бізнесу зі щомісячним платежем 10 000 грн, де 9000 грн – тіло кредиту, а 1000 грн – комісія та % банку. Надання кредитного відпочинку дозволить знизити кредитне навантаження і не виплачувати 9 000 грн (тіло кредиту) щомісяця протягом трьох найближчих місяців. Достатньо буде платити лише 1 000 грн щомісяця. Зобов’язання зі сплати тіла кредиту буде перенесено на останній місяць погашення кредиту. Умови кредитного відпочинку для різних кредитних продуктів можуть відрізнятись. У будь-якому випадку після завершення карантину ТАС24 Бізнес запропонує кожному клієнту найкращий спосіб подальшого фінансування для максимально швидкого відновлення бізнесу.
Як скористатись кредитним відпочинком?
Клієнт має повідомити ТАС24 Бізнес про свою потребу в кредитному відпочинку. Достатньо звернутись у контакт-центр 0800 601777, або в чат на tas24b.ua, або до персонального менеджера.
“Коли малий та середній бізнес потрапив у скрутне становище, ми не могли залишитись осторонь і, звичайно ж, вирішили допомогти. Адже ми розуміємо, що зменшення кредитного навантаження в період кризи – це не просто допомога, це, у багатьох випадках, – порятунок від банкрутства бізнесу. Саме тому ми надаємо кредитний відпочинок всім нашим клієнтам, чий бізнес постраждав від карантину. Адже наша місія – сприяти розвитку малого та середнього бізнесу в Україні і ми робимо для цього все можливе”, – коментує Сергій Бочаров, керівник ТАС24 Бізнес.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас